

Certificate of Attendance

Alabama-Mississippi TESOL Conference 2025

Celebrating Cultural and Linguistic Kaleidoscopes

January 16-18

Renaissance Montgomery Hotel & Spa at the Convention Center – Montgomery, AL



ESOL TEACHER		AMTESOL 2025 DAY 1		AMTESOL 2025 DAY 1		AMTESOL 2025 DAY 2	
ADVOCACY FORUM THURSDAY am		FRIDAY am JAN 17 th		FRIDAY pm JAN 17 th		SATURDAY am JAN 18 th	
JAN 16 th		*Session: Write in the session		*Session: Write in the session		*Session: Write in the session	
		you attended		you attended		you attended	
☐ 1 hr 15mins	9:00-10:15a ESOL Teacher Advocacy Forum Part 1	☐ 45 mins	9:00-9:45a *Session:	☐ 45 mins	2:00-2:45p State of Teaching English	☐ 45 mins	8:05-8:50a Keynote Address: Let's Empower Multilingual Learners by Debra Suarez
☐ 1 hr 15mins	10:30-11:45a ESOL Teacher Advocacy Forum Part 2	☐ 45 mins	10:00-10:45a *Session:	☐ 45 mins	3:00-3:45p *Session:	☐ 20 mins	9:25-9:45a *Session
PRE-CONFERENCE INSTITUTE THURSDAY pm JAN 16 th Workshop name:		☐ 45 mins	11:00-11:45a *Session:	☐ 45 mins	4:00-4:45p *Session:	☐ 45 mins	10:00-10:45a *Session:
		☐ 45 mins	1:00-1:45p Keynote Address: Honoring Authenticity by Emily Francis			☐ 45 mins	11:00-11:45a *Session:
☐ 1 hr 30mins	1:00-2:30p PCI Part 1					☐ 45 mins	12:00-12:45p *Session:
☐ 1 hr 15mins	2:45-4:00p PCI Part 2						
Total time		Total time		Total time		Total time	

	CONFERENCE TOTAL HOURS:
ATTENDEE NAME_	

Thank you for attending AMTESOL 2025. Your presence has helped ensure the success of our conference.

Beth Coghlan
AMTESOL President

Susan Spezzini
Conference Coordinator

Mayté Cotton & Maria Tranco
Conference Co-Chairs

